AcasaAcasa  PortalPortal  FAQFAQ  InregistrareInregistrare  Conectare  

Distribuiţi | 
 

 Negresa cu dulceata

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
avatar
Rose
Administrator
Administrator

Mesaje : 1491
Puncte : 1949
Reputatie : 14
Data de inscriere : 30/09/2009

http://info-new.forumz.ro

MesajSubiect: Negresa cu dulceata   Joi Feb 02, 2012 2:49 am

1. Negresa cu dulceata



Ingrediente:
1 ou
250 g zahar
125 ml ulei
250 ml lapte caldut
3-4 linguri dulceata de visine
2 linguri cu varf cacao
1 lingurita bicarbonat de sodiu stins cu otet
500 g faina
o cescuta nuci macinate

Mod de preparare:

Se freaca oul cu zahar si cacao, apoi se adauga uleiul. Se adauga laptele putin cate putin, dulceata, faina si bicarbonat. La sfarsit se adauga nucile macinate. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se da la cuptorul incins pentru 30 minute.
Glazura:

250 g zahar
125 g unt sau margarina
30 ml lapte
esenta rom

Se pune zaharul cu untul la foc pana se topesc, apoi se adauga laptele si se mai lasa 5 minute. Dupa ce s-a oprit focul se adauga esenta de rom. Cand s-a racit prajitura se toarna deasupra glazura si se presara nuca de cocos.


O singura clipa poate schimba totul.


Ultima editare efectuata de catre Rose in Sam Mai 09, 2015 4:27 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
avatar
Rose
Administrator
Administrator

Mesaje : 1491
Puncte : 1949
Reputatie : 14
Data de inscriere : 30/09/2009

http://info-new.forumz.ro

MesajSubiect: Re: Negresa cu dulceata   Sam Feb 23, 2013 3:12 am

2. Negresa de post cu dulceata




Ingrediente:
1 pahar ulei
2 pahare zahar
2 pahare sifon (apa minerala)
1 lingurita praf de copt
2 pliculete zahar vanilat
2 linguri cacao
3  ½  pahare faina
4-5 linguri dulceata de visine

Mod de preparare:

Se amesteca toate ingredientele bine. Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza apoi cu faina. Se toarna compozitia in tava si se coace negresa la cuptor (incalzit in prealabil) la foc potrivit 25 de minute. Se incearca cu o scobitoare daca prajitura este coapta. Se scoate din cuptor si se lasa la racit.


O singura clipa poate schimba totul.
Sus In jos
 

Negresa cu dulceata

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: INFO de la A la Z :: Gastronomie :: Desert :: Prajituri-
Mergi direct la:  


Copyright © 2009 Info NEW - Toate drepturile rezervate
INFO NEW - Stiinta si Cunoastere

  
creează un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Creeaza-ti un blog