AcasaAcasa  PortalPortal  FAQFAQ  InregistrareInregistrare  Conectare  

Distribuiţi | 
 

 Ciorba Banateana

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
avatar
Rose
Administrator
Administrator

Mesaje : 1491
Puncte : 1949
Reputatie : 14
Data de inscriere : 30/09/2009

http://info-new.forumz.ro

MesajSubiect: Ciorba Banateana   Vin Sept 09, 2011 1:37 am

Ciorba Banateana

Ingrediente

1 pui sau 1 kg carne vitel, sau miel, 1 morcov, 2 patrunjei, 1 ceapa, 8-10 boabe piper, boia de ardei dulce, 2 linguri orez, 2 galbenusuri, 2 linguri smintina, zeama de lamiie, sare, patrunjel verde

Preparare
Se pune carnea in 2 l de apa sa dea un clocot, dupa care se spumeaza si se adauga morcovul, patrunjelul, piperul si sare. Se spala cele 2 linguri de orez si se pun in ciorba sa fiarba. Se face separat un rantas dintr-o lingura grasime si o lingura faina; cind rantasul este rumen, se pune ceapa taiata marunt si se lasa pina se rumeneste putin si aceasta, apoi se adauga putina boia de ardei, precum si putina supa sau apa. Se amesteca bine sa nu se faca cocoloase, apoi se toarna in oala cu ciorba si se lasa sa mai fiarba putin. Cind este gata se lasa putin sa se raceasca, apoi se drege cu cele doua galbenusuri si cele 2 linguri de smantina. Se pune de asemenea zeama de lamaie dupa gust si patrunjelul verde tocat

Servire
Se serveste fierbinte

Durata
1 h30 min

Pofta buna!


O singura clipa poate schimba totul.
Sus In jos
 

Ciorba Banateana

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: INFO de la A la Z :: Gastronomie :: Retete culinare romanesti :: Borsuri, supe, ciorbe-
Mergi direct la:  


Copyright © 2009 Info NEW - Toate drepturile rezervate
INFO NEW - Stiinta si Cunoastere

  
Forumgratuit.ro | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Creeaza un blog