AcasaAcasa  PortalPortal  FAQFAQ  InregistrareInregistrare  Conectare  

Distribuiţi | 
 

 Ciorbe, borsuri si supe

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
avatar
Rose
Administrator
Administrator

Mesaje : 1491
Puncte : 1949
Reputatie : 14
Data de inscriere : 30/09/2009

http://info-new.forumz.ro

MesajSubiect: Ciorbe, borsuri si supe   Joi Noi 12, 2009 3:17 am

Bors ardelenesc de pui

Ingrediente

1 pui maricel (1,250 kg)
3 morcovi
1 pastarnac
2 radacini de patrunjel
200 g ceapa
400 g rosii
100 g orez
1 legatura patrunjel verde
1 legatura marar
4 oua
500 ml bors
150 g smantana
sare

Mod de preparare

Morcovul, pastarnacul, patrunjelul si ceapa se curata, se spala, se taie in doua si se pun la fiert. Cand zarzavaturile sunt aproape fierte, se pune puiul curatat si taiat in bucati, se adauga orezul si rosiile. Borsul se fierbe separat si se toarna in oala, lasandu-se pana cand carnea de pui este gata. Se drege cu ou si cu smantana si se presara cu verdeata tocata fin. Se serveste fierbinte.


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]O singura clipa poate schimba totul.[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
 

Ciorbe, borsuri si supe

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: INFO de la A la Z :: Gastronomie :: Retete traditionale romanesti :: Bucate din Ardeal-
Mergi direct la:  


Copyright © 2009 Info NEW - Toate drepturile rezervate
INFO NEW - Stiinta si Cunoastere

  
Forumgratuit.ro | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Creeaza un blog